Playground IPA wint gouden European Beer Star 2022

15/09/2022
Playground IPA wint gouden European Beer Star 2022

We zijn in de prijzen gevallen tijdens de European Beer Star 2022 in München! In de categorie ‘new-style non alcoholic beer’ pakte de Playground IPA de felbegeerde gouden medaille.

In totaal werden 2168 bieren uit 40 landen ingezonden om mee te dingen voor één van de prijzen in de prestigieuze competitie. Een panel van ruim 140 internationale juryleden, bestaande uit brouwmeesters, vak-journalisten en biersommeliers beoordeelden de bieren op uiterlijk, aroma en natuurlijk smaak.

“De Playground IPA wint elk jaar weer opnieuw medailles, maar deze European Beer Star is wel een heel bijzondere.” zegt Sander van de Streek, medeoprichter vandeStreek bier. “Door een jury van experts te worden uitgeroepen als allerbeste non alcoholic bier is geweldig”.

“De prijs betekent veel voor ons als brouwers.” Zegt Ronald van de Streek, medeoprichter en broer van Sander. “Het is een erkenning en waardering voor ons bier op internationaal niveau. Iets waar we ontzettend trots op zijn!” Waar de award komt te staan? “We gaan een mooi plekje vinden voor de prijs. Misschien wel in ons nieuwe proeflokaal dat we eind dit jaar openen aan de Oudegracht!”

Meer Nieuws

vandeStreek pakt door na flits-crowdfunding
29-08-2022

vandeStreek pakt door na flits-crowdfunding