NIEUWS

Barrel Wave – BA Imperial Stout

23 januari 2022

vandeStreek heeft de afgelopen jaren gespeeld met het op vat lageren van imperial stouts: de RISky Business bieren. Met de Barrel Wave spelen we door; deze versie is een blend van een stout die op bourbonvaten (Heaven Hill) heeft gelegen, én op whiskyvaten (Bowmore). Dat levert een volle, zoete stout op met een droge, droppige nasmaak. The best of both worlds. Stouts, zeker de zwaardere (imperial) versies, worden vaak op vaten gelagerd. De donkere, zware bieren hebben een goede basissmaak...
Verder lezen

Bourbon Barrel Aged Barley Wine

7 januari 2022

In 2020 won vandeStreek op de Dutch Beer Challenge een gouden medaille met de Bourbon Barrel Aged Barley Wine. Terecht, overigens, en daarom is het bier dit jaar weer gebrouwen en op vat gelegd. Ook deze versie heeft een medaille gewonnen, bij de Brussels Beer Challenge dit keer. In 2020 won vandeStreek op de Dutch Beer Challenge een gouden medaille met de Bourbon Barrel Aged Barley Wine. Terecht, overigens, en daarom is het bier dit jaar weer gebrouwen en op...
Verder lezen

Delicious Dry!

3 januari 2022

Het is weer januari en dat betekent tijd voor Delicious Dry! We nemen je mee in onze wereld; in onze Playground. We vertellen je alles over onze non alcoholic bieren, waaronder de Playground IPA, Grapefruit IPA en de Fun House NEIPA. Kom er achter hoe we ooit zijn begonnen met het brouwen van non alcoholic bieren en laat Ronald en Sander je vertellen hoe het onze brouwerij heeft veranderd in de video hieronder! Maar laat niet je niet alles door alleen ons...
Verder lezen

Barrel Hazard – BA Imperial Stout

27 december 2021

Stouts, zeker de zwaardere (imperial) versies, worden vaak op vaten gelagerd. De donkere, zware bieren hebben een goede basissmaak die mooi kan worden verrijkt met smaken van een vat. vandeStreek heeft de afgelopen jaren veel gespeeld met het op vat lageren van imperial stouts: de RISky Business bieren. Met de Barrel Hazard spelen we door; deze versie heeft op Buffalo Trace bourbonvaten gelegen. Buffalo Trace Bourbon is een product wat in de Amerikaanse staat Kentucky wordt gemaakt. Buffalo Trace maakt...
Verder lezen

Zeven redenen om bij een brouwerij te werken!

20 december 2021

Werken bij een brouwerij is iets wat misschien niet direct bij je op komt, maar zo gek is het helemaal niet. De hele dag bezig met alles rondom bier. Of het nou om het brouwen, verpakken of verkopen gaat: iedereen in de brouwerij draagt enthousiast zijn of haar steentje bij aan het grotere doel om mensen blij maken met mooi bier. We geven je zeven redenen waarom je écht bij een brouwerij zou moeten werken. 1. Professioneler dan je misschien...
Verder lezen