TERUG

Proef de hand geselecteerde hoppen in onze Hop Selection Pack

23 juli 2022

Omdat wij zo ongelofelijk veel hop inkopen mogen we van een aantal rassen zelf de hop selecteren. Sander, Ronald en de brouwers stoppen dan hun neus in hop van verschillende herkomst om zo de smakelijkste te selecteren.

Hop is de smaakmaker in IPA’s, Pale Ales en andere hoppige bierstijlen. Het maakt voor de brouwer dan ook nogal wat uit welke hop er in een bier gaat. Naast hopras en versheid is ook de plek waar de hop verbouwt is cruciaal voor de smaak van het bier. Net als druiven kent hop invloeden van het zogenoemde terroir. Waar de hop groeit maakt uit voor de smaak van het bier. Zo kunnen twee velden van hetzelfde ras, op dezelfde boerderij totaal anders overkomen in het glas.

Wij zoeken we bijvoorbeeld de meest perzik-achtige Cascade, de scherpste Citra, de heftigste Mosaic en de meest aromatische Columbus. En dít is jouw kans om ze te proeven!

In het Hop Selection Pack brengen we 4 special editions uit van onze Hazy Weekend, ieder 100% gedryhopt met één geselecteerd hopras, om zo de smaak van de geselecteerde hop volledig tot zijn recht te laten komen.