Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week onze speeltuin voor jou! Elke week gaan de 16 taps in ons proeflokaal in Utrecht open! Kom langs en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn.

Onze bieren van tap  Kijk in de koelkast  Kom eten - check het menu

PROEFLOKAAL

In het proeflokaal hebben we natuurlijk de meest verse vandeStreek bieren die je kan krijgen. De vaste bieren zoals de Playground, Broeders en Hazy Weekend, maar ook bijzondere specials die enkel in het proeflokaal op tap te verkrijgen zijn.

Daarnaast serveren we ook heerlijk eten om zelfs de grootste honger te stillen en wat dacht je van onze bijzondere borrelplanken samengesteld met lokale producten? Kortom alle reden om eens langs te komen!

>> Zie ons volledige up-to-date menu hier.

Wil je jouw verjaardag of bedrijfsuitje in de brouwerij vieren? Mail ons op proeflokaal@vandestreek-bier.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Let op: onze openingstijden zijn onderhevig aan de huidige Covid-19 maatregelen geldend voor horeca.

Vrijdag 16:00-22:00
Zaterdag 12:00-22:00
Zondag 12:00-22:00

 

 

RONDLEIDING

Wat leuk dat je wilt langskomen voor een tour door onze brouwerij! Verken de brouwerij onder begeleiding van één van onze medewerkers en proef aan het einde vier verschillende bieren in het proeflokaal. Via het de pop-up op deze pagina kan je een rondleiding boeken. Laat weten met hoeveel mensen je wanneer wilt langskomen en boek tot uiterlijk vóór 2 dagen voor je komst de ronleiding.

CONTACTGEGEVENS

vandeStreek Bier
Ontariodreef 43
3565 BC Utrecht

Tel: 030 737 0253

Mail: proeflokaal@vandestreek-bier.nl