Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week onze speeltuin voor jou! Elke vrijdag en zaterdag gaan de 16 taps in ons proeflokaal in Utrecht open! Kom langs voor een rondleiding door de brouwerij en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn.

PROEFLOKAAL

In het proeflokaal hebben we natuurlijk de meest verse VandeStreek bieren die je kan krijgen. De vaste bieren zoals de Playground, Broeders en Hazy Weekend, maar ook bijzondere specials die enkel in het proeflokaal op tap te verkrijgen zijn.

Daarnaast serveren we ook heerlijk gevulde pita broodjes om zelfs de grootste honger te stillen en wat dacht je van onze bijzondere borrelplanken samengesteld met lokale producten? Kortom alle reden om eens langs te komen!

>> Zie ons volledige up-to-date menu hier.

Wil je jouw verjaardag of bedrijfsuitje in de brouwerij vieren? Mail ons op proeflokaal@vandestreek-bier.nl

 

RONDLEIDING

Combineer je bezoek met een rondleiding door onze brouwerij! Vanwege de geldende regels omtrent het Corona-virus hebben we de tour zo aangepast dat we met groepen tot maximaal 8 personen een rondleiding kunnen geven. Rondleiding worden gegeven op vrijdag en zaterdag tijdens de openingstijden van het proeflokaal. Aansluitend kan je natuurlijk in de bar genieten van heerlijk verse bieren.

Prijzen (per persoon):
Rondleiding (incl. 3 proefglazen bier) - €15,-
Rondleiding (incl. 5 proefglazen bier en borrelplank) - €27,50

Mail naar proeflokaal@vandestreek-bier.nl om je aan te melden voor één van onze rondleidingen.

Reserveer een tafel
-
-
Contactgegevens
Sending request ....

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag - 16:00-22:00
Zaterdag - 13:00-22:00

CONTACTGEGEVENS

VandeStreek Bier
Ontariodreef 43
3565 BC Utrecht

Tel: 030 737 1255

Mail: proeflokaal@vandestreek-bier.nl