Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week onze speeltuin voor jou! Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gaan de 16 taps in ons proeflokaal in Utrecht open! Kom langs en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn.

PROEFLOKAAL

In het proeflokaal hebben we natuurlijk de meest verse vandeStreek bieren die je kan krijgen. De vaste bieren zoals de Playground, Broeders en Hazy Weekend, maar ook bijzondere specials die enkel in het proeflokaal op tap te verkrijgen zijn.

Daarnaast serveren we ook heerlijk eten om zelfs de grootste honger te stillen en wat dacht je van onze bijzondere borrelplanken samengesteld met lokale producten? Kortom alle reden om eens langs te komen!

>> Zie ons volledige up-to-date menu hier.

Wil je jouw verjaardag of bedrijfsuitje in de brouwerij vieren? Mail ons op proeflokaal@vandestreek-bier.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 16:00 23:00
Vrijdag 16:00 00:00
Zaterdag 12:00 00:00
Zondag 12:00 20:00

 

Bijzondere openingstijden:

15 Oktober - Gesloten wegens privé evenement
24 & 25 December - Gesloten wegens feestdagen
31 December & 1 Januari - Gesloten wegens feestdagen

RONDLEIDING

Vanwege de geldende regels omtrent het Corona-virus kunnen wij op dit moment helaas geen rondleidingen organiseren door de brouwerij. Er is wel de mogelijkheid om in het proeflokaal een proefplank met bieren te bestellen, waarbij je via een tablet virtueel wordt rondgeleid door de brouwerij!

CONTACTGEGEVENS

vandeStreek Bier
Ontariodreef 43
3565 BC Utrecht

Tel: 030 737 0253

Mail: proeflokaal@vandestreek-bier.nl