VANDESTREEK OUDEGRACHT

Where beer meets food. In het centrum van Utrecht aan de historische Oudegracht vind je onze foodbar. Een modern bruincafé boven en een restaurant in de werfkelder, inclusief een terras aan de gracht!

FOODBAR

Onze nieuwe foodbar aan de Oudegracht in Utrecht bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen beleving. Daarnaast vind je op beide verdiepingen een bar met elk maar liefst 20 taps met naast alle vandeStreek bieren specials die alleen bij onze eigen horecazaken te verkrijgen zijn. Daarnaast is er een vaste Utrechtse wisseltap en drie ‘beer geek’ taps met bijzondere bieren van over de hele wereld. Als klap op de vuurpijl hebben we voor groepen met grote dorst twee taptafels die los te reserveren zijn.

Boven verwelkomen we je in een moderne bruine kroeg. Neem je de wenteltrap naar beneden kom je terecht in onze hazy werfkelder. En voor de zonnige dagen een heerlijk terras gelegen aan de Oudegracht. Bij ons maak je kennis met smaken van over de hele wereld, op gedeelde eetplanken die perfect matchen bij onze bieren.

HUUR DE TENT AF

Zoek jij een unieke locatie midden in het centrum van Utrecht voor een feestje, borrel of iets anders leuks? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Op loopafstand van Utrecht Centraal hebben wij in onze foodbar plek voor ruim 100 gasten. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

OPENINGSTIJDEN

Onze foodbar is elke week van woensdag tot en met zondag open. Wil je met een grote groep voor een bedrijfsuitje bijvoorbeeld? Neem dan even contact met ons op!

Woensdag      16:00 – 23:00
Donderdag     16:00 – 23:00
Vrijdag            15:00 – 00:00
Zaterdag        12:00 – 00:00
Zondag           12:00 – 22:00

CONTACTGEGEVENS

vandeStreek Oudegracht
Oudegracht 50
3511 AR Utrecht

Tel: 030 800 2919

Mail: oudegracht@vandestreek-bier.nl